rafting - rowers

Izjava o privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

TKO PRIKUPLJA PODATKE?

Rafting Experience Cetina, Kroz Varoš 3, Podgrađe, 21207 Kostanje; (u daljnjem tekstu: "mi" ili "Rafting Experience Cetina") u našim uslugama prikupljamo i obrađujemo osobne podatke u skladu sa svim relevantnim zakonima i propisima.

KOJI SE PRIKUPLJAJU PODACI?

Osobni podaci su informacije koje se odnose na identificiranog ili prepoznatljivog pojedinca, a u ovom su slučaju vaše ime i prezime, telefonski broj i adrese e-pošte. Prikupljamo vaše osobne podatke kada koristite "obrazac za kontakt" na web stranici Rafting Experience Cetina.

KOJA JE PRAVNA OSNOVA ZA OBRADU PODATAKA?

Osobni podaci su potrebni u procesu realizacije tražene usluge. Također će se koristiti za daljnju međusobnu komunikaciju. Vaši podaci dostupni su isključivo našem osoblju.

HOĆE LI PODACI BITI PODIJELJENI S TREĆIM STRANAMA?

Rafting Experience Cetina se obvezuje da neće otkrivati ​​osobne podatke trećim stranama, osim u svrhu ostvarivanja tražene usluge.

KAKO ĆE SE INFORMACIJE KORISTITI?

Osobni podaci prikupljaju se prije svega kako bi se osiguralo pružanje tražene usluge i najučinkovitiji odgovor na vaš upit.

U trenutku slanja vaših osobnih podataka, pristajete da nas kontaktirate i na taj način pohranjujete u našu bazu kako bismo dobili tražene usluge. Smatramo da je ovo vaša izričita suglasnost za kontakt.

KOLIKO ĆE TRAJATI POHRANJIVANJE PODATAKA?

Vaše ćemo podatke čuvati koliko god je potrebno kako bismo postigli svrhu s kojom ih obrađujemo ili maksimalno 365 dana od datuma kada smo ih prikupili.

KOJA PRAVA IMA PODNOSITELJ PODATAKA?

Kada je zakonski predviđeno, imate pravo na informacije o obradi vaših osobnih podataka, povlačenju privatnosti u bilo kojem trenutku i brisanju osobnih podataka kada više nije potrebno za gore navedene svrhe.

IMAM LI PRAVO NA DOBIVANJE INFORMACIJA I OPOZIV?

Imate pravo zatražiti od nas informacije o podacima koje smo prikupili o vama u bilo kojem trenutku. Ako ste dali pristanak za upotrebu podataka, možete u bilo kojem trenutku opozvati ovaj pristanak.

Svi zahtjevi i upiti za informacije ili prigovore za obradu podataka trebaju biti poslani e-poštom na experiencerafting@gmail.com